Hitman- Regulament

In jos

Hitman- Regulament

Mesaj Scris de AdyTzzu la data de Vin Sept 04, 2015 11:54 am

SECŢIUNEA 1 - INFORMAŢII GENERALE


Daca cineva face plangere unui membru, aceasta nu mai este valabila daca au trecut 24h (ore).
Hitman este o agenţie situată la periferia oraşului Los Santos, dar mai are un sediu şi la periferia oraşului Las Venturas, aceasta se ocupă cu asasinarea sau omorârea oamenilor pentru bani.
Jobul pe care trebuie sa il detina un agent este Detectiv.


(1.1) Motto.

Când omori pentru bani, nu există reguli!

(1.2) Comenzile agenţiei.

Agenţie:

/portable - Deschizi laptop-ul.
undercover - Te pui sub acoperire.
Contracts - Îţi arata contractele disponibile.
Givehit - Dai contract unui membru.
Resethit - Resetezi contractul unui agent.
Mycontract - Îţi arată tinta şi suma.
Order - Pachet de arme în funcţie de rank.
Logout - Închizi laptop-ul.

HQ:

/healhq - Îţi incarci viaţa.


SECŢIUNEA 2 - REGULAMENT INTERN


Când luaţi o maşină de la HQ sunteţi obligaţi să anunţati pe /f [vehicul] - [motiv], altfel riscaţi să primiţi faction warn.
NU aveţi voie să umblaţi aiurea cu undercover/disguise. Puteţi să luaţi undercover/disguise numai şi numai dacă aveţi contract, altfel riscaţi faction warn/demitere.
Dacă sunteţi prinşi cu alt skin care nu corespunde rank-ului veţi fi sancţionaţi cu faction warn până la demitere. (Nu aveţi voie să folosiţi un skin inferior rank-ului.)
Pentru a demisiona fără a primi faction punish este necesar să aveţi cel puţin 14 zile în factiune.
NU aveti voie sa folositi aiurea comanda /ram.O folositi doar daca aveti contract,asta inseamna automat ca trebuie sa aveti undercover.Nerespectarea acestei reguli duce la Fwarn.
Nu aveţi voie să cereţi resethit pentru motiv gen: bani prea puţini, nu-l pot omorî, veţi fi penalizaţi cu factionwarn sau chiar demitere.
Contractele se dau din 30 în 30 de minute (:00-:05 si :30-:35) . Aşadar, cine cere contract în alt interval de timp înafara de cel precizat anterior va fi sancţionat cu faction warn fara discutii..
Dacă aţi primit un contract la ora 14:00 spre exemplu iar ţinta se deconectează până la ora 14:05, aveţi posibilitatea de a cere un alt contract valabil şi în cazul rezolvării lui, dacă aţi terminat contractul în primele 5 minute de la primirea lui puteţi cere un al doilea, doar unul mai puteti rezolva.
În agenţia Hitman, dacă eşti în primele 14 zile şi ai greşit, liderul are posibilitatea de a te demite cu faction punish şi pentru cea mai mică abatere de la regulament.
Dacă refuzi sa asculti liderul risti sa iesi cu Faction Punish.
Dupa ce ati primit un Faction Warn acesta dispare dupa 14 zile.
Pe blacklist vor fi trecuti doar civilii nu si membrii factiuniilor
Sunteti obligat sa aveti /timestamp pornit. Sanctiune: Faction Warn.
Nu aveti voie sa amenintati pe cineva de exemplu sa îi spuneti „post, ne vedem pe forum etc". Sanctiune: Faction Warn.
Dacă acumulati 2 Factionwarn in perioada in care detineti rank 1, veti fi demisi cu FP 40/40
Puteti să vă luati orice alt job daca aveti posibilitatea de a detine doua joburi, in caz ca nu aveti posibilitatea, puteti sa luati alt job doar in intervalul 21:00-09:00. Dacă sunteti prinsi cu alt job în afară acestui interval o sa fiti sanctionati.
Aveti la dispozitie 24 de ore sa puneti dovezile la plangere, in caz contrar FW !
Pentru noi civili sunt considerati cei ce nu sunt in factiuni.
Vehiculele factiunii nu se tuneaza si nu se vopsesc.Orice abatere de la aceasta regula va fi sanctionata cu Faction Warn.
Armele unui hitman(sniper,knife,sd-pistol) se folosesc doar pentru indeplinirea unui contract. Sanctiune: Faction Warn.SECŢIUNEA 3 - REGULAMENT GENERAL

(3.1)Comportament / Limbaj.


Limbajul vulgar este strict interzis. NU faceţi glume proaste cu agenţii şi nu provocaţi pe nimeni la ceartă, riscaţi să fiţi demis.
Nu aveti voie sa jigniti liderul in nici un fel. Sanctiune: Faction Warn sau Faction Punish.
Respectul face agenţia unită. Respectaţi pe cei mai mari ca voi in rank şi ascultaţi-le deciziile. De asemenea, cei cu rank-ul mai mare trebuie să-i respecte în egală măsură pe noii agenti şi să-i trateze cu respect, pentru binele agentiei.
Nu ai voie sa faci plangere altui membru pe forum. Sanctiune: Faction Warn. Daca ai vreo problema cu un coleg dai PM liderului/subliderului si veti rezolva.


(3.2)Deathmatch-ul (DM) / Drive-By (DB).


Este strict interzis să faceţi Drive-By.
Aveţi voie să ripostaţi în caz că sunteţi atacat dar nu uitaţi înainte de toate sunteţi obligaţi să faceţi o poză.
Cine face DM/DB la Hq-ul Hitman primeste factionWarn.


(3.3)Împărţirea contractelor.


Veţi folosi comanda contracts din /portable pentru a vedea contractele disponibile. Vă alegeţi un contract şi anunţaţi pe /f Eu [id-ul vostru], vreau [id-ul contractului].
Dacă doi sau mai mulţi membri îşi aleg acelaşi contract , cel care anunţă primu pe /f îl va primi.
Agenţii care împart contracte sunt obligaţi să le dea prima data celor cu rank inferior apoi celor de rank 4+.
Fiecare agent care are rank-ul 4+ este obligat să dea contracte la orele stabilite fără să îl anunţe cineva.
Cei ce sunt în jail sau sunt AFK nu vor mai primi contracte, deoarece se face risipă. Cei ce vor fi prinşi că dau contracte membrilor AFK, vor fi pedepsiţi.


(3.4)Efecutarea contractelor.

Daca tinta se afla la war / suprematy, sunteti obligat sa o omorati silent, cand spun silent ma refer doar la sniper.
Dacă tinta se afla intr-un SafeZone ( CNN LS / LV, BANCA LS / LV, GSLS / GSLV, Primarie, Spawn civil, LSPD, Gunoi, Ferma 1,2, Truck ) sunteti obligat sa o omorati folosind sniper/cutit. Sanctiune: Faction Warn.
Dacă tinta este afk sau pe sleep, poti sa o omori cu knife-ul sau printr-un glont de sniper care cauzează 100% daune.
De reţinut este fatpul că un agent Hitman lucrează în general în mod silenţios, doar cu sniper şi knife.
Dacă ţinta este într-un HQ sau într-o casa folosiţi comanda /ram pentru a intra înăuntru.
Dacă ţinta este în preajma altor playeri sau contractul este greu de făcut, ceilalţi agenţi pot sări în ajutor pentru rezolvarea contractului.
Este interzis să foloseşti comenzile /sms sau /call pentru a discuta cu ţinta pentru a vă putea efectua contractul, dacă sunteţi prinşi, riscaţi faction warn.


(3.5)Conflicte între agenţi.


Orice conflict se rezolvă între noi. Daca apar certuri si sunteţi martor, faceţi poză şi trimiteţi-o liderului/sub-liderului, dacă se ivesc certuri inutile pe /f încearcă să calmezi spiritele, în caz că se ajunge la înjurături grave îl anunţi repede pe lider/sublider.
Cine instigă certuri între agenţi, va primi faction warn fără dar şi poate.


(3.6)Inactivitate.


Orice inactivitate mai mare de 3 zile trebuie anunţată. Trebuie să ştim când lipsiţi şi când nu. Cine lipseşte mai mult de 3 zile fără să anunţe, este demis cu FP.
Daca un agent nu isi anunta inactivitatea si nu a intrat timp de 2zile, va primii un FactionWarn, iar la 3 zile de inactivitate va primi FP.
La rank 1 poti face o cerere de inactivitate de maxim 3 zile, dupa ce trec aceste zile cererea se anuleaza.


SECŢIUNEA 4 - ALTE INFORMATII SI SFATURI UTILE


Odată ce ai intrat în agenţia Hitman, fi sigur că o să fi mai respectat pe server. De aceea noi îţi dăm un sfat, acela de a fi mai calm şi nu a mai băga în seama glumele copilăreşti ale celorlalţi, încearcă să fi cât mai matur şi aşa vei dobândi şi mai mult respect. Ai incredere în noi şi vei ajunge sus!
Inainte de a face demisia din Hitman Agency ganditi-vă de 2 ori deoarece cererea nu se poate anula sau retrage.
Odată ce ai fost acceptat pentru teste, eşti obligat să contactezi un agent de rank 4+ în maximum 24 de ore de la acceptarea ta, pentru a nu risca să fi respins. Testul de intrare cuprinde faza teoretică şi faza practică, în faza teoretică eşti pus să răspunzi la zece, sau mai multe întrebări care sunt în regulamentul agenţiei, regulamentul sectiunii blacklist, iar în faza practică eşti pus să rezolvi un contract în mai puţin de zece minute de la primirea lui, ne contând modul de rezolvare (silent/ normal). Dacă nu sunteţi capabili să rezolvaţi contractul în mai puţin de zece minute, nu veţi fi acceptat în agenţie.


AdyTzzu

Mesaje : 25
Data de înscriere : 04/09/2015
Varsta : 18

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum