Politia Romana - Reguli

In jos

Politia Romana - Reguli

Mesaj Scris de Kickz la data de Joi Sept 03, 2015 11:04 pm

1.1. Sunteti obligati să respectati Regulamentul Serverului, Regulamentul Departamentelor, Regulamentul Intern, cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.
1.2. In lipsa liderului sunteți obligati să ascultați de sublider. Daca nici subliderul nu este online atunci sunteti obligati sa ascultati de cel mai mare in rank.
1.3. Sunteti obligati sa ascultati intotdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta vor fi sanctionați cu Avertisment Verbal sau demitere.
1.4. Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.
1.5. Nu reclamati un coleg din Police Departament sau orice alt departament (FBI, NG) pe forum sau pe site-ul RPG, in schimb trimiteti un PM liderului sau contactati-l în joc pentru a rezolva problema.
1.6. Nu cereti rank liderului sau subliderului, în caz contrar veti fi sancţionati cu un Faction Warn.
1.7. Membrii cu Rank 6 au dreptul de a aresta civilii fara drept de predare, daca acestia doresc.
1.8. Este interzisa folosirea comenzilor de departament in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este demitere cu interzicerea de a mai intra in departamente.
1.9. Persoanele inactive de 3 zile care nu si-au facut cerere de concediu sau s-au invoit liderului, vor fi demise.
1.10. Pentru orice incalcare grava a Regulilor Departamentelor sau Regulilor Serverului veți fi sanctionati cu Faction Punish 60/60 chiar dacă aveti minim 2 saptamani în factiune!
1.11. In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, avertisment(e) (Faction Warn), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel puțin 2 saptamani în factiune -) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.
1.12. Este interzis sa permiteti unei alte persoane in afara de dumneavoastra sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveti voie sa puneti pe altcineva sa va faca raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.
1.13. O dovada este valabila timp de 3 zile. O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 3 zile. De asemenea, puteti da o amenda / confisca un permis timp de 3 zile din
momentul faptei.


2uCPmn7.png

Comportament și limbaj

2uCPmn7.png

2.1. Respecta colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.
2.2. Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.
2.3. Nu []va certati pe[/d] sau [/r]. Acest lucru va avea repercusiuni grave.
2.4. Nu aveti voie sa favorizati/faceti discriminari intre jucatori, indiferent ca va este prieten sau dusman.
2.5. Se vor acorda sancţiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana în acestea.
2.6. Membrii factiunii care fac DM sau DB in parcarea HQ-ului sau in armoury vor fi sanctionati cu FactionWarn.


2uCPmn7.pngSomarea jucatorilor2uCPmn7.png


5.1. Este strict interzis pentru un politist sa sune suspectul si sa-l intrebe daca se preda.
5.2. Nu faceti spam cand somati un jucator. Intre somatii trebuie sa existe minim 3 secunde.
5.3. Politistul este obligat ca atunci cand someaza un suspect sa se asigure ca a fost suficient de aproape incat suspectul sa-i vada somatia si sa-l someze de destule ori.
5.4. Minimul de somatii este 3, insa suspectul poate fi sanctionat cu wanted si dupa mai putin de 3 somatii, atata timp cat sunteti siguri de faptul ca suspectul a vazut somatiile.2uCPmn7.pngTratarea & arestarea suspectilor 2uCPmn7.png


6.1. Un politist are dreptul de a aresta suspectii cu wanted 1 și 2 care se predau la acesta.
6.2. Un politist are obligatia ca atunci cand un suspect cu wanted 3+ vine și i se preda, sa cheme un membru NG la jail sau la locul in care se afla și sa-l cedeze acestuia.
6.3. Un politist poate aresta suspectul caruia i-a dat wanted indiferent de wantedul pe care l-a dat, cu conditia sa aiba drept de predare.
6.4. Un politist poate aresta un suspect cu wanted 3+ numai daca un membru NG nu este online/disponibil sau cand acesta i-a acordat wanted.
6.5. Un politist are obligatia de a ceda suspectul caruia i-a dat wanted atunci cand politistul este la o distanta mare de suspect iar suspectul este in custodia altcuiva.
6.6. In cazul suspectilor fara drept de predare, precum runneri, complice (unui runner), abuz de escape in urmarire, se vor organiza echipe mixte (din toate departamentele) și se va porni in urmarirea acestora.
6.7. In cazul robberilor, cel mai apropiat echipaj SWAT are dreptul sa intervina. Se va incerca explodarea mașinii sau omorarea șoferului.
6.8. Membrii National Guard se ocupa in general de suspectii cu wanted 3+, cu o mica exceptie: membrii NG ce sunt paznici la Jail au dreptul de a aresta orice wanted, cu conditia de a intreba pe [/d] daca respectivul suspect se afla in custodia cuiva.
6.9. Jucatorilor level 1-4 nu l-i se va da wanted peste 1 (limita permisa de script), indiferent de fapta comisa.
6.10. Un membru Police Department are obligatia de a folosi comanda [/su] cu motivele prevazute in Wanted List.
6.11. Nu se da wanted cuiva AFK decat daca acesta detine droguri.
6.12. Cand luati un suspect in custodie sunteti obligati sa folositi [/cuff].
6.13. Este interzis sa dati [/clear] cuiva fara sa anuntati pe [/d] un motiv bine intemeiat.
6.14. Un politist are obligatia de a aresta orice civil care are wanted cu drept de predare. Politistul are dreptul de a omori orice civil - chiar daca acesta se afla in Safe Zone - daca respectivul nu dorește sa se predea sau nu are drept de predare. In cazul in care politistul este atacat de un grup de persoane, acesta este obligat sa ceara intariri pe [/d], [/r] sau prin comanda [/backup].
6.15. Este interzis sa confiscati armele unui suspect daca acesta nu are drept de predare.
6.16. Este interzis sa confiscati armele unui jucator care se afla in HQ sau in curtea HQ-ului, daca acesta nu va ataca sau le foloseste pentru a ataca alti jucatori.
6.17. Este permis sa confiscati armele unui suspect cu drept de predare, daca acesta la tine la vedere sau ataca alti jucatori.
6.18. Este interzis sa folositi [/call 112] atunci cand cineva va fura masina sau va omoara. Folositi [/su].
6.19. Pentru a-i acorda wanted 1 "furt" unui jucator, acesta trebuie sa va fure masina de minim 2 ori. Aceasta regula se aplica numai in cazul masinilor departamentelor.
6.20 Pentru a-i acorda wanted 3 "cop attack" unui jucator, acesta trebuie sa va atace cu pumnii de minim 4 ori sau sa traga cu arma in voi.
6.21 Daca un jucator are pe G un suspect evadat din inchisoare soferul va primi wanted 6 "Complice" fara somatii. Se considera ca soferul este constient ca are in masina un suspect fara drept (se observa skinul de evadat si wanted level-ul de deasupra capului).
6.22. Daca un jucator are pe G un suspect cu wanted 1+ care trage in politisti soferul va primi wanted 6 "Complice"(fara somatii). Se considera ca soferul este constient ca are in masina un suspect fara drept (se observa faptul ca ataca un politist si wanted level-ul de deasupra capului).
6.23. In cazul in care sunteti atacati sau omorati de un suspect, indiferent de locul in care va aflati (Jail/HQ/Garaj/Alta zona), suspectul va primi wanted 3 - cop attack, respectiv wanted 5 - cop kill.

Observatii:
- daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca nu se preda, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge pe jos de politist, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
- daca suspectul spune in prima faza ca nu se preda sau fuge pe jos de politist, iar mai apoi se razgandește și dorește sa se predea, politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca se preda, iar apoi ataca politistul, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
- daca suspectul spune ca nu se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner.
- daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner.
- daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge cu un vehicul de politist, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner.
- daca suspectul ucide un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop kill fara drept de predare.
- daca suspectul are wanted (1+) si ataca un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop attack fara drept de predare.

Atentie! Suspect (in acest caz) = orice civil cu wanted 1+.
Atentie! Daca un suspect cu drept de predare este AFK (pe ESC), ofiterul va anunta pe /d ca jucatorul respectiv este AFK. Dupa 3 minute de la anunt politistul are dreptul de a omori suspectul.

Lista cazurilor fara drept de predare:

   Bank Robbery
   Escape Attempt
   Runner
   Complice la fuga unui suspect
   Department Car Jacking
   Cop Kill
   Orice wanted + Cop attack
   DM Jail + Orice wanted

Atentie! Acestor suspecti nu l-i se mai adauga wanted suplimentar. ( Nu aveti voie sa dati wanted cuiva fara drept. )

Kickz

Mesaje : 3
Data de înscriere : 03/09/2015

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum